7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu profesorii care l-au huiduit la Buzău: Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea şi respectul cuvenit dascălilor!

Publicat pe”M-am întâlnit şi la Buzău cu reprezentanţii profesorilor. Şi o voi face oriunde, oricând până când această problemă se va rezolva”, a scris preşedintele PSD pe Facebook. Marcel Ciolacu arată că ”dincolo de salariile mici din educaţie, crede că este vorba şi de respect, care de 30 de ani a lipsit în relaţia statului cu cei care ne educă copiii.”.

”Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea şi respectul cuvenit dascălilor! Şi suntem pregătiţi să luăm toate măsurile necesare! Întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor să le ascult problemele!”, a spus preşedintele PSD.

Peste 900 de cadre didactice ai participat joi la unul dintre cele mai ample proteste desfăşurate în ultimii ani în faţa Prefecturii Buzău. Protestatarii s-au deplasat la Cimitirul Eroilor, unde liderul PSD Marcel Ciolacu participa la un eveniment. Discursul liderului PSD la evenimentul solemn a fost perturbat de către sindicaliştii care au scandat întruna, au fluierat şi au suflat din vuvuzele.

 Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri