9.2 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Margareta Nistor a supraviețuit unei boli cumplite: „Nimeni nu îmi dădea nicio șansă”

Publicat peIrina Margareta Nistor a dezvăluit în cadrul podcastului „În oglindă”  că atunci când era o copilă de doar câțiva ani era să moară din cauza unei boli fatale, iar doctorii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Organismul Margaretei Nistor devenise atât de fragil încât fusese poreclită „domnișoara de sticlă”.

Irina Margareta Nistor, vocea care a dublat o mulțime de producții cinematografice și de animație, este unul dintre cei mai prolifici critici din domeniul filmului, iar prezența ei este mereu apreciată de public.

Coșmarul cu care s-a confruntat vedeta

Puțini știu însă coșmarul cu care s-a confruntat vedeta chiar în primii ani de viață, când a fost diagnosticată cu furunculoză, din cauza unui virus pe care l-a contactat în spital. Afecțiunea de care suferea îi cauza numeroase probleme de sănătate și din această cauză ajunsese să cântărească un kilogram.

Mama Margaretei Nistor era disperată să găsească un tratament pentru boala fiicei sale, însă până și unul dintre cei mai prolifici medicii ai vremii respective nu i-au dat vreo șansă de supraviețuire micuței, ci pur și simplu a sfătuit-o pe biata femeie să facă un alt copil. Cel care a ajutat-o pe mama Margaretei Nistor să găsească medicul potrivit care să-i prescrie un tratament vindecător a fost chiar bunicul copilei.

„Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă și mereu povestesc chestia asta pentru că e bine să nu mai încerce vreodată, cu tot respectul pe care îl am pentru medici, dar un medic i-a spus mamei: Faceți alta că aveți 26 de ani. Am fost salvată cu eforturi foarte mari și prin credință.(…) Doctorul nu a vrut nici oxigen să îmi dea”, a mărturisit Margareta Nistor la podcastul În Oglindă.

Irina Margareta Nistor a rămas cu urme din cauza bolii

Margareta Irina Nistor a mai mărturisit în cadrul podcastului «În Oglindă» că boala de care suferea în copilărie o făcuse atât de sensibilă încât până și un simplu pieptănat devenise un adevărat chin din cauza durerilor care o copleșeau imediat. Din cauza fragilității sale, micuței Margareta Nistor i se spunea „domnișoara de sticlă”. Vedeta a fost nevoită să urmeze un tratament foarte intens pentru a împiedica virusul să ajungă în sânge.

Sursa: www.bzi.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri