31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Marius Manole îl defiinţează pe Nicușor Dan. „Nu ți-e rușine? Mă sunai în ziua votării, erai disperat că Firea era peste tine!”

Publicat peMarius Manole îl defiinţează pe Nicușor Dan. Actorul se declară dezamăgit de modul în care Nprimarul general conduce Capitala, mai ales în cea ce priveşte zona culturală.

Marius Manole îl defiinţează pe Nicușor Dan. „Nu ți-e rușine? Mă sunai în ziua votării, erai disperat că Firea era peste tine!”

Marius Manole a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook după ce Nicuşor Dan a anunțat că tăiat finanțarea Teatrului Metropolis, unul dintre teatrele de proiecte, fără echipă de actori angajați. În plus, este în plină desfășurare o evalaure a managementului teatrului, în urma căruia se va decide soarta acestuia.

Nicuşor Dan, desfiinţat din cauza dezastrului din parcurile din Bucureşti. „Niciodată n-a fost așa o mizerie”

Marius Manole a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care a criticat modul în care Nicușor Dan şi oficialii care se ocupă de clutură conduc Capitala. „Să vă fie rușine, Diana Punga, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. E penibil că am ajuns ca două parvenite să controleaze cultura în București. O profesoară de matematică membră PNL, fostă membră ALDE și doamna Punga, fostă șefă de campanie a lui Nicușor Dan, fără niciun fel de expertiză în domeniul culturii. Ăsta e managementul „performant” promis de Nicușor Dan. Nicușor, mă sunai în ziua votării… erai disperat că Firea era peste tine… Te-am votat, i-am implorat și pe alții să o facă și acum mi-e rușine. Am greeeeeeeeeșit! Data viitoare să le suni pe doamna Punga și pe doamna Fedorca să te ajute să devii primar. Nu ți-e rușine?”, a fost mesajul lui Marius Manole.

„Teatrul Metropolis se închide!”. Alexandru Nagy: „Nicușor Dan pune lacătul! PMB închide două scene pe care din 2007 le slujim cu tot sufletul!”

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri