4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Martina Navratilova a răbufnit în cazul Simonei Halep: „Miroase urât!”

Publicat pe


Joi, 21 Septembrie 2023, ora 12:52

4490 citiri

Martina Navratilova FOTO facebook

Suspendarea Simonei Halep pe o perioadă de patru ani a stârnit reacții contradictorii în lumea tenisului.

Sunt jucătoare precum Serena Williams sau Eugenie Bouchard care au reacționat în mod ironic, dar și persoane care i-au luat apărarea jucătoarei noastre.

Într-o postare pe platforma X, fosta Twitter, Martina Navratilova a scris:

“Eu mereu am considerat că trebuie să acordăm prezumția de nevinovăție sportivilor. Această suspendare miroase urât încă din start. Au stabilit că e vinovată chiar dinainte ca ea să aibă ocazia să își demonstreze nevinovăția”.

Navratilova a explicat de ce este de partea Simonei în acest caz: “Ca sportiv, chiar și dacă ar fi fost legală, nu văd pe cineva care să vrea să se atingă de acea substanță dacă ținem cont de efectele adverse pe care le are”.

Simona Halep a declarat că a fost complet şocată când a aflat că a fost suspendată patru ani pentru dopaj. Ea a subliniat că, dacă ar fi ştiut despre Roxadustat, nu ar fi luat, deoarece se confruntă şi cu probleme cu glanda tiroidă.

„Am fost încrezătoare după audiere, pentru că au fost atât de multe lucruri care nu aveau sens şi care nu sunt corecte”, a declarat dubla campioană de Grand Slam la tenis feminin de simplu într-un interviu pentru Front Office Sports.

Eveniment Quarterly Report

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri