12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Meciul care poate produce declicul. Timişoara întâlneşte Sibiul în Top 10

Publicat pe


SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara începe returul fazei Top 10 a Ligii Naționale cu un meci în compania formației CSU Sibiu. Partida va avea loc luni, 20 martie, la ora 19.00, la sala Constantin Jude.

„Este clar că suntem în căutarea primului succes în această grupă Top 10. Cu siguranță, avem și un blocaj mental pe care trebuie să-l depășim. Este o situație cu care nu ne-am mai întâlnit până acum și mă refer la cele cinci înfrângeri consecutive, dar aici trebuie să fim obiectivi. Una peste alta, a fost vorba despre trei deplasări și despre un meci acasă cu Clujul, care nu știu dacă poate fi trecut la capitolul surprize și apoi nu știu dacă vreo partidă de aici poate fi trecută la capitolul înfrângerilor surprinzătoare, dacă le putem numi așa. Este o competiție foarte puternică, cu cinci echipe tari și efectiv nu ai timp să te resetezi față de prima parte a campionatului. Un lucru este cert: trebuie să ne revenim mental. Ceva se blochează în mințile jucătorilor și acest blocaj trebuie înlăturat”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

În clasament, Sibiul are 19 puncte (6/7), în vreme ce echipa viola a acumulat 16 puncte (3/10).

„Va fi o luptă foarte strânsă și va fi până la final. Este foarte dificil să alergi după un tren de mare viteză, cum este Top 10. Practic, ieși din trenul tău, ca să numesc așa prima fază a campionatului, unde ai avut zece victorii și ai fost pe locul al doilea, și te trezești cu doar trei victorii. Este clar că actualul sistem competițional nu ne avantajează. Nu-l comentez, l-am agreat cu toții, dar nu ne este favorabil. Sunt echipe cu scor inițial mai slab decât al nostru și care s-au trezit în acest tren cu un loc mai bun decât noi… mai la geam”, a mai spus Dragan Petricevic.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri