28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Meciul în cuşcă Elon Musk versus Mark Zuckerberg va fi transmis în direct pe platforma X. „Este o formă civilizată de război”

Publicat pe


Elon Musk a anunţat duminică într-o postare pe social media că lupta în cuşcă pe care i-a propus-o patronului Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, relatează Reuters.

elon muskFoto: JLPPA / Bestimage / Profimedia

Miliardarii Elon Musk, 51 de ani, şi Mark Zuckerberg, 39 de ani, s-au provocat din iunie pe reţelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă în Las Vegas pentru a-şi etala cunoştinţele de arte marţiale.

„Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe (reţeaua) X. Toate încasările vor merge la organizaţii de caritate pentru veterani”, a spus Musk într-o postare pe X duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Mai devreme, Musk a afirmat pe X că „ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că a adus greutăţile la muncă.

Întrebat de un utilizator de pe platforma X care este scopul luptei, Musk a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul”.

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Elon Musk a postat pe 20 iunie următorul mesaj: „Sunt gata pentru o luptă în cuşcă lol”, făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

A doua zi, Mark Zuckerberg, care este la rândul sau un adept al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul:

„Trimite-mi locaţia”, la care Musk a replicat: „Vegas Octagon”, referindu-se la centrul în care se desfăşoară meciurile din campionatul de arte marţiale mixte (MMA). (Agerpres)Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri