17.3 C
București
joi, 23 mai 2024

Mihaela Bilic demontează miturile despre excesele în alimentație. Câtă carne trebuie să consumăm: „Acesta este sfatul meu”

Publicat peMihaela Bilic demontează miturile despre excesele în alimentație. Medicul a fost prezent la Europa FM și a vorbit atât despre zahăr, cât și despre proteine și carbohidrați. Ca si concluzie, ceea ce ne face rău este, de fapt, excesul culinar, nu ceea ce mâncăm.

Citește și: Mihaela Bilic, despre cele mai benefice mese ale zilei. Ce spune nutriționista despre mâncatul seara: ”Nu îngrașă”

Mihaela Bilic demontează miturile despre excesele în alimentație

Nu suntem făcuți, noi, oamenii, să fim moderați și echilibrați. Excesele fac parte din firea noastră și în momentul în care le facem este bine să știm și cum le neutralizăm, să ni le asumăm pentru că nu este nicio tragedie: cu toții facem excese, mărturisite sau nu.

Nu facem diabet pentru că am mâncat mult zahăr – asta să fie stabilit. Ficatul suferă mai tare când îi dăm apă cu zahăr din suc decât dacă am mânca dulciuri, prăjituri pentru că din apa cu zahăr imediat se…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri