8.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024

Mihaela Bilic mai demolează un mit alimentar. Ce spune despre riscurile unei diete fără gluten: „E la mare modă să mâncăm fără”

Publicat pe


Mihaela Bilic a dezvăluit tot ce trebuie să știi despre consumul de pâine și despre cum acest aliment îți poate influența silueta în mod negativ.

În momentul în care se hotărăsc să urmeze o diete, extrem de multe persoane sunt convinse de faptul că trebuie să renunțe la pâine definitiv, pe durata zilelor de regim. Cu siguranță că și tu ai auzit cel puțin o dată faptul că „pâinea îngrașă”, motiv pentru care trebuie să uiți de ea de dragul siluetei, lucru care este fals, spune Mihaela Bilic, care dezvăluie faptul că reala problemă stă în combinațiile alimentare pe care le asociem cu acest aliment.

Ce fel de pâine putem consuma zilnic fără să ne îngrașe. Mihaela Bilic: „N-o consider deloc ca fiind inamicul public numărul unu”

„La capitolul pâine trebuie să menționăm faptul că ea e bună cu tot ce este gras, plin de proteină sau grăsimi, cu brânzeturi, mezeluri, cu salata de vinete, cu icre și culmea, ele nu se pot mânca…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri