14.6 C
București
marți, 21 mai 2024

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”

Publicat pe


Designerul Mihai Albu, cunoscut drept „Arhitectul Pantofilor”, a decis să facă public faptul că a fost diagnosticat cu o boală grea, din sfera oncologică. A fost deja operat. Fosta sa soție, Iulia Albu, i-a transmis deja un mesaj de susținere.

Designerul a primit o veste grea de la medici – aceea că suferă de cancer la prostată. Deja Mihai Albu a fost operat, la un spital privat.

Albu (61 de ani) a ales să dezvăluie diagnosticul primit și câte amănunte despre lupta pe care o duce, atrăgând atenția asupra importanței ca oamenii să nu ignore evaluările medicale periodice.

Mihai Albu a povestit, prin intermediul unei postări făcute joi, 9 mai, pe o rețea de socializare, și cum anume a aflat că are cancer.

Mihai Albu: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce…



Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri