22.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Mihai Gâdea, față în față cu Klaus Iohannis, la Washington. Întrebarea despre candidatura la șefia NATO care l-a pus în dificultate pe președinte

Publicat pe


Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o conferință de presă după întâlnirea cu omologul american Joe Biden, la Washington. Mihai Gâdea a fost față în față cu acesta și i-a adresat două întrebări extrem de importante.

Președintele Klaus Iohannis, a fost primit, marți seara, la Casa Albă, de președintele SUA, Joe Biden. Antena 3 CNN este singura televiziune de știri din România prezentă la Washington, care acoperă acest eveniment.

După discuția tete-a-tete dintre cei doi președinți, Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă la Ambasada României din Washington, la finalul căreia a răspuns si întrebărilor lui Mihai Gâdea.

„Ați spus puțin mai devreme că ați prezentat, în discuția pe care ați avut-o, interesele României pentru summit-ul NATO care va fi în iulie. Le puteți detalia? În ce constau aceste interese? Iar pe de altă parte, știm că există o diferență de viziune între administrația Biden și…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri