25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Mihai Voropchievici atrage atenția! Iată cum îți dai seama că ai făcut greșeli într-o viață anterioară! Ghinionul se ține scai de tine

Publicat peMihai Voropchievici atrage atenția! Celebrul numerolog a vorbit care sunt numerele cu cea mai mare încărcătură karmică și a amintit și despre indiciile care ne demonstrează că ceea ce ni se întâmplă rău are legături cu povești din trecutul îndepărtat.

Mihai Voropchievici atrage atenția! Iată cum îți dai seama că ai făcut greșeli într-o viață anterioară! Ghinionul se ține scai de tine

”Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice. Cifra 25, 2 este asocierea între tine și minunile care se fac, 5 este lumea și simbolistica omului. Dacă le adunăm, 2 cu 5 fac 7, iar 7 este considerat numărul de destin al lui Iisus. Sunt o mulțime de cifre luate ca numere karmice.

Cum se află numărul karmic? Din ziua voastră de naștere, scadeți 1, iar ca să aveți bani, puneți plus 1. Datorii karmice în harta numerologică personală au în general acele numere care apar sub varianta lui 13, 14, 16 și 19.

Dacă aveți un număr 13 în diagrama voastră numerologică, înseamnă că ai avut parte de lene, egoism într-o viață anterioară. Acum te confrunți cu învinovățirea celorlalți. Karma ta este de responsabilizare. Numărul 14. Acesta are o datorie karmică ce se referă la abuzul de libertate. Ori ești prea indulgent și nu ai luat atitudine, dar la fel de bine poți fi dominator. Este posibil să te confrunți în această viață cu lipsa de autocontrol, exces de indulgență și probleme de angajament. Trebuie să-ți dezvolți autodisciplina și vulnerabilitatea.

Numărul 16 este cel mai dificil de depășit și semnifică un ego foarte puternic într-o viață anterioară, dar și probleme de relaționare cu cei din jur. Era o tendință de egoism suprem. Karma ta este să fii mai atent la ceilalți.

Karma pe care a avut-o într-o viață anterioară a fost un egoism feroce, dar și o forță de manipulator. El se iubește numai pe el. Karma ta în această viață este să faci din grija pentru ceilalți o prioritate”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

”Noi nu ne rezolvăm lecțiile karmice. Cu cât nu le vom rezolva, ele se vor repeta. Aceasta este o datorie karmică.

1. Avem comportamente și tipare inexplicabile

2. Situațiile care reapar

3. Datorii karmice care apar sub diferite persoane

4. Conștientizarea unei teme sau mai multor teme

5. Numără și indică că avem datorii karmice, perspectivă numerologică”, a adăugat Lidia Fecioru.

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie cele mai norocoase zile din an pentru fiecare zodie: Care este luna ta norocoasă

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri