11.6 C
București
luni, 20 mai 2024

Mike Vigil, fostul șef al temutei DEA, face legătura dintre Pablo Escobar și Portul Constanța! România, cap de pod pentru narcotraficanții Americii?!

Publicat pe


Mike Vigil, fost șef al Operațiunilor Internaționale al DEA, care a lucrat sub acoperire timp de 15 ani în Mexic şi Columbia, lansează un avertisment de luat în seamă de către autoritățile de la noi din țară.

Mai ales că vine din partea celui care l-a arestat pe traficantul Ramon Mata Ballesteros şi a lucrat în cadrul operaţiunilor de prindere a traficanților El Chapo şi Pablo Escobar.

Fostul șef al temutei DEA aduce în discuție situația din Portul Constanța. Și a tras atenția asupra faptului că, odată ce o ţară de tranzit de droguri devine una de consum, nu durează mult până când sistemele de poliţie, justiţie şi politic ajung să fie penetrate de traficanţi. Şi dacă se ajunge să se întâmple asta, până la un stat narco ar mai fi doar un pas.

Vigil: Am lucrat mult sub acoperire în Mexic

Mike Vigil se află în România la iniţiativa Kol Press, pentru a participa la o serie de conferinţe privind războiul împotriva drogurilor.

„Am…



Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri