8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Milionarul clujean Arpad Paszkany ar fi din nou burlac! Fostul patron al CFR Cluj ar fi divorțat de fosta dansatoare a Andrei

Publicat peArpad Paszkany, cel care i-a dat CFR Cluj lui Neluțu Varga, este din nou burlac la 52 de ani. Fostul patron din Gruia s-ar fi despărțit de frumoasa Anne, femeia pe care a luat-o de soție în 2016, fosta dansatoare a Andrei, mai tânără cu 20 de ani decât milionarul Paszkany. 

Arpad Paszkany și Anne, fosta dansatoare din trupa Andrei, au divorțat după 7 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii. Astfel, Paszkany își încheie a doua căsnicie, având patru copii: doi cu prima soție, Kinga și doi cu Anne. 

Cei doi ar fi divorțat la finalul anului 2023, fiind căsătoriți din 2016.

Înainte de căsătoria cu Anne, milionarul Arpad a fost căsătorit cu Kinga, o tânără care a ales să se mute la Budapesta. Anne este fosta dansatoare din trupa artistei Andra, fiind cu 20 de ani mai tânără decât fostul patron al echipei de fotbal din Cluj. 

Arpad Paszkany a dezvăluit în urmă cu mai mulți ani de ce a ales să se retragă din fotbal, după ce reușise să…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri