13.4 C
București
vineri, 17 mai 2024

Ministerul Educației aprobă solicitarea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în privința lui Ciprian Porumbescu

Publicat pe



Solicitarea Grupului Noua Arboroasa, inițiativă culturală și civică a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în privința spectacolului „Crai Nou”, a fost aprobată de Ministerul Educației.

Grupul a solicitat Ministerului Educației introducerea în curriculum școlar ca material și resursă didactică a spectacolului de teatru “Crai Nou. Viața lui Ciprian Porumbescu” după un scenariu de Șerban Fleancu și Sabina Bălașu. 

„Ministerul Educației a considerat că spectacolul va constitui un instrument valoros pentru profesori în demersul lor educativ și că va stimula interesul tinerilor pentru cultura națională într-un mod creativ. 

Ministerul Educației a confirmat astfel că înregistrarea video va fi introdusă pe platforma educațională educred.ro pentru a putea fi accesată de elevii și studenții interesați de viața și creația marelui compozitor Ciprian Porumbescu.

Spectacolul a fost produs sub egida Fundației Dan…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri