14.6 C
București
duminică, 28 aprilie 2024

Ministrul Finanţelor a dezvăluit cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce, a fost o factură destul de mare, având în vedere că nu sunt mare consumator de energie”

Publicat pe



Marcel Boloş a spus că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost o factură destul de mare, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.

Citește și Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, prima reacție în scandalul puilor vopsiți: „Eu nu cred. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România, de la fermierii români”

„Folosesc un bec, un frigider, un televizor şi toate aparatele de consum pe care le am în locuinţă”, a precizat liberalul, care a adăugat că în luna precedentă a plătit undeva în jur de 100-120 lei.

„199 de lei am plătit ultima dată, dar nici nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare, având în vedere că nu sunt un mare consumator de energie. Deci aceasta este valoarea facturii pe care am platit-o la factura de curent electric, comparativ cu faptul că folosesc un bec, un frigider, un televizor şi toate aparatele de consum pe care le am în…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri