8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Mioara Roman, condusă pe ultimul drum! Fosta soție a lui Petre Roman își va dormi somnul etern la Cimitirul Reînvierea. „Regina Întunericului” i-a pregătit o colivă cu foiță de aur și perle din zahăr alb

Publicat pe


UPDATE2: Catinca Roman a ajuns pe ultima sută de metri la Biserica Sf Gheorghe cel Nou, înainte de începerea slujbei de înmormântare.

UPDATE1: Cu o oră înainte de începerea slujbei de înmormântare, la căpătâiul Mioarei Roman nu se aflau, dintre cei foarte apropiați, decât fiica Oana și nepoata Isabela.

Mioara Roman are parte de funeralii fastuoase, în acord cu personalitatea ei remarcabilă. Fosta soție a lui Petre Roman își va dormi somnul de veci într-un sicriu alb. Oana Roman a comandat pentru mama sa un munte de flori albe, care îi plăceau foarte mult acesteia, iar slujba va fi oficiată de cel puțin patru preoți.

De asemenea, fiicele i-au pregătit o colivă cu foiță de aur care simbolizează lacrimile fetelor; pe colivă sunt puse mai multe perle din zahăr alb învelite în foiță din aur pentru că Mioarei Roman îi plăceau foarte mult perlele.

Sunt așteptate mari personalități să își ia rămas bun de la fosta profesoară de limba…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri