1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Mira, detalii din viața de cuplu. Artista își dorește să fie mamă tânără: „În fiecare zi îi spun iubitului meu asta”

Publicat pe  • Mira face dezvăluiri din viața de cuplu
  • Artista își dorește să fie mamă tânără

Mira, dezvăluiri din viața de cuplu

Relația dintre Mira și Levi Elekes este de departe una reușită. Sau cel puțin asta o spun cuvintele pe care artista le exprimă când vine vorba de relație pe care o are cu partenerul său de viață. Recent, invitată în cadrul unui podcast, aceasta a vorbit despre cel cu care își împarte acum tot timpul. Cântăreața spune că îl vede perfect pe iubitul ei.

Primul pas l-am făcut amândoi. Ori e pasiune, ori nu e. Este un om care mă susține. Mă simt bine. Mă simt cea mai frumoasă dintre toate. O simt în toți porii, nu e ceva din care să am dubii.

Eu când am dubii știu clar că este ceva din capul meu. Este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut. Din toate punctele de vedre. E de departe cel mai frumos. Nu pot să îi găsesc o singură calitate.„, a declarat Mira, pentru „Podcastul lui Damian Draghici”.

Mira, planuri mărețe de viitor

Cu toate că lucrurile între cei doi s-au întâmplat foarte repede, artista nu are încă planuri de a avea un copil. Deși, se gândește încă de pe acum la viată de mămică. Cu atât mai mult, cântăreața a declarat că vrea să fie o mamă tânără.

Vreau să fiu mamă tânără. Chiar acum vorbeam cu prietena mea pe drum și am văzut o femeie însărcinată. Și zic ‘Cred că e greu rău să fii însărcinată, să treci prin etapele astea.’ Iubesc copiii și abia aștept să am unul. Însă, îmi e teamă de ce o să urmeze. Mereu îi spun iubitului meu că abia aștept să facem un copil. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Chestiile astea vin natural.

Pe lângă copil, Mira a vorbit și despre căsătorie. Aceasta nu a ezitat să răspundă întrebării și a menționat că momentan, cei doi îndrăgostiți, nu și-au făcut planuri de nuntă, însă, cu toate acestea, artista și iubitul se consideră a fi soț și soție.

Planuri de căsători nu ne-am făcut, dar ne considerăm a fi. Noi așa ne zicem ‘soțul meu’ și ‘soția mea’„, a spus artista.

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri