2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Mirabela Dauer, bătută de cel de-al doilea soț. Artista a făcut confesiuni dureroase: „M-a mutilat” / VIDEO

Publicat pe  • Mirabela Dauer, bătută de cel de-al doilea soț
  • Artista a făcut confesiuni dureroase

Într-o carte pe care a scris-o, Mirabela Dauer a povestit totul despre căsnicia pe care a avut-o cu cel de-al doilea soț. În cartea sa, artista a precizat care a fost momentul ce a făcut-o să pună punct căsniciei. Decizia cântăreței de a încheia relația a venit după foarte multe agresiuni, dar și după cele zece zile în care a stat în spital pentru îngrijiri medicale.

Mirabela Dauer, bătută de cel de-al doilea soț

Mirabela Dauer a precizat că a pus punct relației cu cel de-al doilea soț, după ce acesta o punea să facă bani mulți și a venit într-o seară băut și a început să o lovească cu fierul de călcat.

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în anul 1980. Eram cu el și copilul, eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară și trebuia să câștig mulți bani, pentru că așa voia soțul meu. Într-o seară după concert, m-am întors la hotel, el nu era în cameră, dar a apărut în scurt timp, abia se mai ținea pe picioare, a intrat în cameră, dar nu pe ușă, ci prin balcon și brusc a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat, a făcut un scandal îngrozitor, iar toată lumea a ieșit din camere să vadă ce se întâmplă”, a povestit artista în cartea ei.

Ce a făcut artista, după ce a fost bătută de soțul ei

După toată această întâmplare șocantă, artista și-a căutat imediat un avocat care să o ajute că divorțeze cât mai repede de soțul ei, bărbatul despre care susține că a bătut-o cu bestialitate și a pus-o să facă bani mulți.

Citește și: Mirabela Dauer, confundată cu Margareta Pâslaru. Artista și Raoul au povestit întâmplarea

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri