0.2 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Mircea Badea a dezvăluit cu ce pericol se confruntă omenirea în acest moment: „Nu este nici războiul din Ucraina, nici încălzirea globală”

Publicat peMircea Badea este unul dintre prezentatorii de succes din România, însă niciodată nu a avut rețineri în a spune lucrurilor pe nume.

De curând, acesta a analizat Forumul Economic de la Davos, despre care nu a avut deloc o idee prea bună.

Ce spune Mircea Badea despre Forumul Economic de la Davos

Mircea Badea nu a fost deloc impresionat de ce a văzut acolo, considerând că toți participanții au făcut doar să se bage în seamă unul cu celălalt, lucru care nu va duce la niciun fel de rezultat.

„Ce să facă cei mai bogați oameni ai planetei? (…) Se bagă și ei în seamă unii cu alții. Este ușor să dai din gură, dar toți au venit cu avionul privat, să ne înțelegem.

De ce dacă luptă cu încălzirea globală nu au făcut Forumul Economic pe zoom?”, a spus Mircea Badea, la Antena3, potrivit fanatik.ro.

Mircea Badea a dezvăluit care este cel mai mare pericol de pe pământ

Mai mult decât atât, prezentatorul TV a vorbit și despre principalul pericol care a cuprins lumea în această perioadă.

Potrivit acestuia, nu este vorba nici despre războiul din Ucraina și nici despre încălzirea globală, subiect discutat chiar la Forumul Economic de la Davos.

„În opinia mea, în acest moment, pericolul numărul 1 pe pământ nu este nici războiul din Ucraina, nu este nici încălzirea globală. Cred că pericolul numărul 1 este socialismul.

Remarc socialism la nivel mondial, alunecarea absolut intensă către socialism în care lumea țipă că vrea mai mult Guvern, mai multe autorități, mai mult control. Este foarte greșit”, a mai precizat Mircea Badea.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri