16.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Mircea Bravo primește 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia! Ce va face vloggerul cu acești bani

Publicat pe  • Mircea Bravo primește 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia
  • Ce va face vloggerul cu acești bani

Mircea Bravo este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. Acesta va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia. Ce trebuie să îndeplinească acesta pentru această sumă de bani și ce va face cu ei.

Mircea Bravo primește 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia

Mircea Bravo a dat lovitura! Vloggerul va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia. Din această sumă de bani, o mare parte mergse vor îndrepta către salariile celor din echipa de implementare, în timp ce cealaltă parte îi vor fi dați acestuia. Însă, o mică sumă din acești bani i se vor acorda implementării proiectului.

Acești bani vor veni pentru echipa vloggerului, care va realiza un video în care să prezinte modul de implementare și beneficiile rezultate în urma investițiilor finanțate cu bani europeni. Întreg scenariul va fi format din contribuția atât a bloggerului român, cât și a Primăriei din Alba Iulia.

Ce va face vloggerul cu acești bani

Banii care îi vor fi alocați cunoscutului vlogger vin din partea Uniunii Europene. Acest lucru se va face în cadrul unui proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

În acest fel, este vorba despre un proiect intitulat „GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“ – GROW”. prin acesta se vrea promovarea investițiilor realizate din fonduri Uniunii Europene, din Alba Iulia. Mai mult decât atât, bugetul total pentru proiect, respectiv grantul câștigat de primărie este în valoare de 237.968 euro.

Video-ul va fi realizat de către Mircea Bravo la Alba Iulia, în vara acestui an, în cadrul unui eveniment local, pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local, în baza unui scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia. Video-ul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document prin care este prezentat proiectul.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Mircea Bravo a trecut la următorul nivel! Ce are de gând să facă, după ce a avut succes cu primul său film: “Nu doar pentru cei din Ardeal”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri