25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, între Perneș și Andrei la party. Replici dure între cei doi după ce au văzut imaginile

Publicat peLa petrecere, Sabrina a dansat cu Andrei, în timp ce Perneș își descărca nervii pe terasa casei Mireasa. La un moment dat, el a intrat în casă și a stat în preajma fostei lui iubite.

După ce a însoțit-o în baie, ea l-a tachinat și i-a spus că merge în dormitor, la ”rivalul” lui.

”Apoi te miri de ce zice lumea că ești prăpădită”, i-a zis Perneș Sabrinei când ea l-a tachinat și i-a zis că merge să doarmă cu Andrei.

Explicațiile Sabrinei după comportamentul de la party

După ce a dansat cu Andrei, care a ținut-o în brațe, Sabrina a mers să fumeze pe terasă. Acolo se afla Perneș, care a luat-o prin surprindere și a sărutat-o.

”M-am distrat într-un fel. Am încercat după ce am avut discuțiile să mă bucur de muzică. Nu știam unde o să se ajungă la finalul serii.”, a afirmat Sabrina despre comportamentul avut sâmbătă.

Ea consideră că Perneș exagerează și i-a transmis că relația lor este încheiată.

”E un pic mai exagerată decât ar trebui. Eu nu văd să mai existe ceva între noi. Mă așteptam să se ducă în extrema cealaltă, poate involuntar face lucrurile astea, nu-mi dau seama. Nu se mai pune problema de o relație.”, a explicat fata.

Andrei și Perneș, schimb de replici în emisia live

”Nu îmi displace Sabrina, îmi place persoana ei.”, a zis Andrei care l-a tras la răspundere pe Perneș pentru ce a zis despre el. ”Ești o tentativă de bărbat. Ție teamă de mine că aș putea să-ți iau ce ai tu mai scump?!”, i-a mai spus el.

”Ești o rușine pentru imaginea masculină. Astea nu sunt jigniri, sunt realități”, a mai adăugat fiul doamnei Mioara. Perneș l-a rugat să nu mai interacționeze cu el și a fost deranjat de faptul că Andrei a luat una dintre albinuțele Sabrinei, pe care le-ar fi primit de la susținătorii cuplului.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 26 martie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri