30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Mireasa 2022, sezon 5. Schimb de replici între doamna Dana și mama Norei. Fata nu s-a mai abținut și a ripostat

Publicat peDoamna Leo a intervenit plângând și a rugat-o pe mama lui Leo să nu-i mai jignească copilul.

”Atâta rugăminte am, să termine jignirile la adresa copilului meu. Dar ce a făcut copilul meu, le-a furat ceva? Că o iubește… Vă rog să fiți o mamă care să puneți stop acestui lucru.”, a zis doamna Eniko în lacrimi.

Nora a revenit în platoul emisiunii și a început să plângă atunci când și-a auzit mama. Și restul fetelor s-au emoționat până la lacrimi.

”Nu mai pot, ieși, te rog, dacă mă iubești. Nu mai pot, Nora, să mai văd aceste jigniri la adresa ta. Ce rău ai făcut că ești denigrată în ultimul hal. Dacă mă iubești, ieși, chiar cu riscul de a rupe contractul.”, a mai adăugat mama Norei în timp ce plângea foarte tare. ”Vă rog să o opriți pe femeia asta. Are o răutate în ea de nedescris”, a mai spus doamna Eniko.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Norei ce are pe suflet, iar doamna Dana s-a enervat că nu i s-a destăinuit ei

Schimb de replici între doamna Dana și doamna Eniko

”Asumați-vă ce ați făcut. Nu vă mai victimizați. Nu te mai victimiza, ieși din relație”, a replicat doamna Dana când i-a răspuns mamei Norei și concurenta s-a enervat: ”Ciocu”, a zis ea și i-a spus soacrei că nu-i permite să vorbească așa cu mama ei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Norei ce are pe suflet, iar doamna Dana s-a enervat că nu i s-a destăinuit ei…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri