4.4 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Mireasa 2022, sezonul 5. Cuplurile au avut un nou task. Cum a desurs provocarea „unica șansă”

Publicat peFiecare pereche și-a ales un loc pentru o oră de romantism. Concurenților li s-a spus că imaginile surprinse în acea oră de intimitate nu vor fi difuzate.

Cuplurile au avut un nou task

Cu toate acestea, mai apoi cuplurile s-au votat între ele, iar cuplul cu cele mai multe voturi va fi expus la tv, imagini necenzurate.

Sese și Giovana, Anda și Leo, Alina și Valentin și Sabrina și Perneș au profitat cum au știut mai bine de ora de romantism.

Anda și Leo a fost cuplul ales de concurenți ca imaginile cu ei să fie difuzate la TV.

Ce s-a întâmplat între cei doi logodnici

Cei doi au discutat mult și au ajuns la concluzia că scopul task-ului a fost să vadă cum se comportă cei doi în intimitate, ca și cuplu.

Cu toate acestea, după ce s-a atins lumina, cei doi au mai discutat despre momentele intime de la hotel. Anda a spus că s-a simțit în largul ei față de Leo.

Fata a spus că a simțit potrivire fața de Leo și în ceea ce privește latura sexuală. Băiatul doamnei Dana a spus că este mulțumit de ceea ce a descoperit la Anda pentru că și-a dat seama că fata nu a fost cu mulți bărbați.

Ulterior, cei doi au trecut la fapte. La un moment dat se aude pe fundal cum Leo îi spune Andei să se oprească pentru că nu e ok pentru el să ducă intimitățile mai departe.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost Andrei imediat după plecarea Yanei. Care au fost comentariile celor din casă…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri