13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo au avut certuri în cuplu. Ce au cei doi de discutat

Publicat peUPDATE: Leo a spus pe ultima parte a emisiunii că vrea să pună punct relației cu Nora. Cu toate acestea, concurentul spune că mai lasă o portiță Norei, deși crede că este imposibil de demonstrat ceva ce el are nevoie să primească pentru a mai lupta în relația lor.

Leo a fost tare nemulțumit de cuvintele care i-au fost adresate mamei sale. Nora nu a înțeles inițial de ce Leo îi vorbește așa urât și o jignește, mai apoi a înțeles că vina este la ea.

Nora și Leo au avut certuri în cuplu

Nora i-a spus lui Leo că a stat cu acei oameni pentru că a fost „proastă”. Leo i-a spus că nu este capabilă să lupte pentru relația lor, indiferent de cum se înțelege cu mama lui. Concurentul a refuzat să mai vorbească cu iubita sa și chiar i-a cerut să nu-l mai atingă și nu mai vrea să aibă nimic cu ea.

Leo i-a spus Norei că în toată relația lor, aceasta a fost un simplu decor. Acesta a spus că fata nu a făcut nimic pentru ei și că nu mai vrea nimic cu ea, timp în care Nora a stat și nu a luat deloc atitudine.

Nora a spus azi în emisia live că vrea să vorbească. Aceasta a ținut să spună că nu a auzit nicio discuție despre doamna Dana și că atunci când s-a întâmplat a preferat să plece.

După toate aceste discuții, Leo a primit o scrisoare. Acesta a aflat mai multe despre trecutul Norei și s-a enervat foarte rău atunci când a citit rândurile de la susținători. Norei i-au fost aduse acuzații grave printre care că avut relații cu bărbați influenți care profită de naivitatea femeilor.

Ce explicații a oferit Nora

Nora a citit și ea scrisoarea. Cei doi s-au mutat în grădina casei pentru a duce mai departe discuția. Concurentul spus că Nora i-a spus că nu există filmulețe, iar acum i-a spus că da. Leo a spus că a fost luat de prost.

Leo chiar și în emisia live a spus că este nelămurit. Concurentul spune că cel mai rău l-a durut că explicațiile iubitei sale au fost vagi și că nu a știut cum să explice.

Nora a explicat fiecare detaliu din scrisoare. Leo a spus că s-a gândit la toate aceste lucruri și că s-a ajuns la situația în care se află acum cu Nora.

Fata a spus că anumite lucruri nu le poate spune la televizor. Aceasta a recunoscut că implantul mamar este plătit de medicul cu care a avut o relație. Leo a cerut să vorbească cu mama Norei măcar 5 minute. Acesta va veni la Mireasa Capriciile iubirii în această seară.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș i-a pregătit o surpriză Sabrinei. Cuplul lor trebuie să sărbătorească o lună de relație…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri