12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Mireasa 2022, sezonul 5. Unde au plecat Alexandra și Cosmin, imediat după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial

Publicat peAlexandra și Cosmin au realizat un videoclip live prin care și-au anunțat fanii că au ajuns împreună acasă la Cosmin. Tinerii îndrăgostiți au ținut să le răspundă întrebărilor fanilor, chiar înainte de a-și desface bajajele.

Cei mai mulți dintre fani i-au întrebat pe cei doi unde se află, iar tinerii au răspuns că se află acasă la Cosmin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a aflat detalii neștiute despre trecutul amoros al Larisei. Ce a dezvăluit concurenta

Ce au făcut Alexandra și Cosmin, iediat după ce au părăsit casa Mireasa

Alți fani i-au întrebat pe tinerii îndrăgostiți dacă vor petrece Paștele împreună, iar Alexandra a răspuns categoric afirmativ, adăugând că își dorește să nu mai petreacă nici măcar o zi separați.

Alți fani au întrebat-o pe Alexanda dacă ea și Cosmin vor merge în Italia, la părinții ei, iar tânăra a răspuns că probabil se va întâmpla și acest lucru, însă deocamdată părinții ei vor veni în România de Paște.

Așa cum au spus și în cadrul eisiunii, Alexandra și Cosmin s-au declarat mulțumiți pentru că s-au cunoscut la Mireasa și au părăsit casa împreună, având în vedere că exista posibilitatea ca unul dintre ei să plece și celălalt să rămână.

La cursa pentru eliminare fanii show-ului Mireasa au avut de ales între Cosmin și Aron și Larisa și Alexandra.

Cosmin a fost votat în număr mare de telespectatori și a primit vestea eliminării cu zâmbetul pe buze. Alexandra a fost bucuroasă când a aflat că va pleca alături de iubitul ei.

Citește și: Simona Gherghe, decizia la care a apelat după ce emisiunea Mireasa și-a schimbat ora de difuzare. Ce a anunțat

Cine sunt Alexandra și Cosmin, foștii concurenți Mireasa

Alexandra Maria Ghioca are 22 de ani și s-a înscris la Mireasa pentru că ”vreau să-mi găsesc jumătatea. Am avut o singură relație în care m-am implicat foarte mult, dar el nu era pe aceeași lungime de undă cu mine. Lucrând și de acasă nu am avut posibilitatea să interactionez cu altcineva și am considerat o modalitate bună. Mi-a plăcut foarte mult de Alex din ultimul sezon”.

Părinții Alexandrei au plecat din țară când ea avea 4 ani, în Italia, și a rămas cu bunicii până la varsta de 9 ani. ”După pierderea bunicului, am plecat cu toții în italia. Am făcut școala acolo, în total am stat 13 ani. A fost o experiență care m-a ajutat, mai ales cu studiile, să mă deschid mai mult. ”

Cosmin s-a născut pe 20 iulie 1999 la București. Este singur la părinți. Mama e contabilă și tatăl vitreg la fel (el îi spune tată, deși mama lui nu e căsătorită cu el) este cel care l-a crescut de când avea un an. Pe tatăl biologic l-a cunoscut abia după ce Cosmin a împlinit 18 ani. Se gândește la căsătorie și la copii de mulți ani, mai ales că îi plac mult copiii. Și-ar fi dorit să aibă copii chiar mai devreme.Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri