1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Mireasa sezon 6, 1 decembrie 2022. Inga și Andrei au ieșit la o întâlnire, deși sunt despărțiți

Publicat peÎn emisia live de Mireasa de pe 1 decembrie au fost difuzate imagini surprinzătoare cu Inga și Andrei. Deși au avut parte de tensiuni și acuzații după ce s-au întros de la Chișinău, cei doi au revenit la gânduri mai bune.

„Crezi în prietenia dintre doi foști?”, l-a întrebat Inga pe Andrei, care a răspuns „Da”. Inga și Andrei au avut parte de apropieri. Cei doi s-au ținut în brațe în pisicină, iar tânărul a încercat chiar să o sărute.

Citește și: Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Inga, în lacrimi după ce a ascultat reacția lui Andrei la vorbele mamei lui

Inga și Andrei, gesturi de apropiere, deși sunt despărțiți

„Dacă initial ziceam că aș fi împotrivă să ne revedem, acum zic da, de ce nu? O cafea cu mare drag și mare plăcere. Nu sunt indiferentă”, a spus Inga

„O să o caut (n.r. în afara casei Mireasa), a spus Andrei. „Mie îmi face plăcere să o îmbrățișez. Chiar dacă ne-am certat, ne-am împăcat și iar ne-am despărțit”

„M-am simțit de parcă nici nu aș fi fost despărțită de el. În acest moment eu și Andrei nu mai formăm un cuplu. Suntem despărțiți oficial”, a spus Inga.

„Este evident că este o atracție între noi, sunt sentimente. Dar nu putem trece peste momentul respectiv”, a mai spus fata în emisia live de Mireasa.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată”, a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 6, 1 decembrie 2022. George a suprins-o pe Adina cu un buchet imens de trandafiri. Cum a reacționat fata…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri