1.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Cosmin a vorbit cu mama logodnicei sale, iar Miruna a discutat cu sora logodnicului ei

Publicat pePentru că tatăl lui Cosmin nu a răspuns la telefon, Miruna a purtat o discuție cu sora băiatului.

Miruna a fost curioasă să afle de la sora lui Cosmin despre fostele relații ale logodnicului ei. Mihaela a spus că a cunoscut-o doar pe prima iubită a lui Cosmin. Mihaela a spus că este convinsă că fratele ei va putea conviețui cu partenera, el fiind un familist convins.

„Cosmin cum e în emisiune așa e și acasă. Nu l-aș vedea să exagereze cu ceva anume”, i-a garantat Mihaela Mirunei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Doamna Adriana a răbufnit în live. Ce acuzații i-a adus lui Paul și cum a răspuns băiatul

Ce a discutat Cosmin de la Mireasa cu mama Mirunei

De asemenea, Cosmin a discutat cu mama Mirunei.

Cosmin a vrut să afle cât de devotată este Miruna într-o relație, iar mama sa a răspuns că este „extrem de devotată și sinceră”.

Cosmin a vrut să afle dacă părinții Mirunei i-ar putea influența deciziile fetei:

Miruna și-a luat deciziile singură. Chiar dacă cu unele nu am fost de acord. Nu se lasă influențată.

Pusă în situația de a preciza care este cel mai mare defect al Mirunei, mama acesteia a răspuns: „Este extrem de vulcanică și nepermis de sinceră uneori”

Întrebată de Cosmin dacă ar fi deranjată dacă el și Miruna ar pleca în străinătate, doamna a răspuns:

„Ne-ar fi greu dar până la urmă n-o putem noi la 27 de ani să-i spunem nu pleca”

Întrebată când s-a simțit cel mai dezamăgită de Miruna, mama fetei a spus: „Acum”.

Cosmin a vrut, de asemenea, să afle dacă mama Mirunei încă mai are o problemă cu diferența de vârstă dintre el și logodnica sa.

„Cosmin, această părere o aveam la început. Ne-am dat seama că vârsta e chiar un număr. Ai arătat maturitate. Au fost momente în care noi n-am supărat foarte tare și tu ai gestionat totul bine și ai fost lângă ea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut o discuție tensionată, după ce băiatul a comparat-o cu Miruna

„Miruna nu ar fi făcut pasul dacă nu ar fi simțit într-adevăr că te iubește”, a mai spus mama fetei.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată”, spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Miruna le-a mulțumit susținătorilor, după ce aceștia au făcut „dezvăluiri” despre Pa…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri