0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Băieții au jucat din nou task-ul alinierii. Pe cine au ales acum

Publicat peDeni și Viorel nu au fost prezenți în gala de 16 decembrie 2022 de Mireasa, pentru că sun la fantasy date.

Pe rând, băieții s-au așezat în spatele unei fete, la fel ca la începutul emisiunii.

Cum a arătat task-ul alinierii, în gala de pe 16 decembrie 2022 de Mireasa

Valentin – Roxana

Alex – Raluca

Paul – Adina

Cosmin – Inga

Geroge – Roxana

Nimeni la Raluca, nimeni la Gabriela.

„Eu nu cred că ați fost 100% asumați. V-ați așezat pe prietenii. Cosmin s-a așezat în spatele prieteniei Mirunei. Alex s-a așezat în spatele Mirunei. Cumva sunteți cupluri prietene”, a spus Simona Gherghe.

Partenerele băieților au fost mulțumite de alegerile făcute de logodnicele lor.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Săptămâna 12-16 decembrie 2022 a fost una extrem de emoționantă pent cele 5 cupluri ale sezonului 6 de Mireasa. În săptămâna care tocmai a trecut cuplurile au depus actele la primărie în vederea căsătoriei. Totodată, tinerii logodiți au vorbit cu un membru din familia partenerului.

De departe, cel mai emoționant momen al săptămânii a fost probarea și alegerea rochiilor de mireasă și a costumelor de mire.

Gabriela, Deni, Miruna, Roxana și Raluca au fost foarte moționate când s-au privit în oglindă purtând rochiile superbe pe care și le-au ales.

După o săptămână încărcată, concurneții au votat în gala de pe 16 decembrie 2022 o fată care să fie eliminată.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată”, spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Raluca și Alex. Ce a votat publicu…
Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Ce fată a părăsit competița cu o săptămână înainte de finală. Băieții și mamele au v…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri