1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Mireasa, sezon 8. Ce a postat Cosmina la scurt timp după ce a încălcat regulamentul și a părăsit competiția

Publicat pe


Cosmina, concurenta sezonului 8 care a părăsit competiția Mireasa la doar o săptămână de la debutul sezonului 8, a publicat o fotografie cu ea pe rețelele sociale.

Colaj cu cosmina de la Mireasa

Galerie

Cosmina a părăsit competiția Mireasa la o săptămână de la debutul sezonului 8
| Antena 1

Cosmina a fost prima concurentă din istoria show-ului matrimonial care a părăsit competiția în acest mod. Fata a ieșit pe poartă, încălcând regulamentul, după ce a avut mi multe frământări care au făcut-o să constate că nu reușește să se adapteze în competiție. La scurt timp după ce a părăsit sezonul 8 Mireasa, Cosmina a publicat o fotografie cu ea pe rețelele sociale.

Fata s-a fotografiat zâmbind, purtând o cămașă albă, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au complimentat-o pentru frumusețea sa.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. ”Îmi venea să vomit” Cosmina, afectată de cuvintele lui Robert. Cum explică el expresia

Ce a postat Cosmina la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa

Cineva chiar și-a exprimat regretul față de decizia ei de a pleca din casa Mireasa, considerând-o o fată deosebită.

Plecarea Cosminei i-a surprins pe fanii emisiunii Mireasa, mai ales că după prima săptămână din sezonul 8 fata s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, primind titlul de Mireasa Săptămânii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa Mireasa

Cosmina a părăsit competiția ieșind singură pe poartă. Fata a susținut că nu-și mai găsește locul în competiție și a refuzat să urmărească și Finala sezonului 7, spunând că nu îi place să vadă asta.

”Nu mi-a stârnit nimic. Eu în zilele astea mi-am dat seama de unele chestii, că aici nu mă ține nimic. Cred că m-aș fi adaptat și aș fi fost liniștită, nu aș avut nicio treabă, dacă nu era motivul ăsta. Pentru mine aici totul e pozitiv. Cum m-am băgat în asta, știam clar că nu pot sta închisă, fără telefon..”, a afirmat Cosmina într-o discuție cu Ana.

Ana i-a dat se înțeles că este vorba despre fostul iubit. ”Crezi că se merită?”, a întrebat-o Ana.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele s-au așezat în spatele unui băiat. Pe cine au ales pentru o întâlnire

Mai târziu, Cosmina îi spunea Anei că Antonio (n.r. fostul căștigător Mirasa) seamănă cu fostul iubit, motiv pentru care a refuzat vehement să urmărească finala sezonului 7 și starea i s-a înrăutățit.

Hotărâtă, Cosmina i-a spus Anei că iese din curte. A rugat-o să se ducă la cameră, să anunțe că părăsește casa și să o ghideze cineva.

„Am încercat să fiu bine. Am încercat.”, a zis ea în fața camerelor. Fata a așteptat să vină mama ei și…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri