-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Mireasa, sezonul 5. Cum au fost filmați Perneș și Sabrina, după ce fostul concurentul a șters toate pozele cu soția lui din online

Publicat pe


Perneș și Sabrina au fost filmați în ipostaze înduioșătoare, după ce concurentul a șters toate pozele cu soția lui din mediul online. Gestul său a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu tânăra care l-a cucerit în casa Mireasa.

Colaj cu Sabrina și Perneș la două emisiuni diferite

Galerie

Perneș și Sabrina au fost filmați în ipostaze înduioșătoare, după ce concurentul a șters toate pozele cu soția lui din mediul online
| Antena 1

Perneș a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a șters toate imaginile cu soția lui de pe contul de Instagram. Gestul său i-a făcut pe susținători să se întrebe dacă mai formează sau nu un cuplu cu Sabrina.

Pentru că nu a mai publicat nimic cu femeia care l-a cucerit în casa show-ului matrimonial, mulți au crezut că ceva s-a întâmplat între cei doi. Acum tânărul a vrut să lămurească situația și să arate că relația lui cu Sabrina este puternică și fericită.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sabrina și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum partenera de viață a lui Perneș și cum s-au filmat

De curând, Perneș a publicat câteva InsaStory-uri în care apărea și soția lui. Chiar dacă nu a vrut să-i filmeze și fața, prietenii virtuali și-au dat seama rapid că este vorba despre partenera lui din sezonul 5 Mireasa.

Cum au fost surprinși Perneș și Sabrina, după ce fostul concurent a șters toate pozele cu soția lui de pe Internet

Sabrina și Perneș au decis să își țină căsnicia cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, după ce au ieșit din competiția show-ului matrimonial. De când s-au declarat un cuplu, cei doi au trecut prin împăcări și despărțiri atât în emisiune cât și afară.

Foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa au devenit tot mai rezervați în ceea ce privește relația lor de la ultima împăcare. Chiar dacă activitatea lor este intensă în mediul online, aceștia publică destul de rar poze împreună.

Recent, tânărul și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu două postări în care apare alături de femeia care i-a „furat” inima. Se pare că cei doi au mers la Gornești pentru a petrece câtva momente de neuitat împreună.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Perneș și Sabrina, fotografiați în ipostaze tandre. Puțini i-au văzut atât de fericiți până acum

Astfel, ce doi s-au lăsat filmați în timp ce se țineau de mână și intrau în apa unui râu. Sabrina a fost surprinsă într-un compleu roz de vară, iar Perneș în pantaloni scurți și cu o șapcă neagră pe cap.

Un lucru este cert, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa au preferat să se bucure de relația lor fără a mai oferii prea mult detalii. Din imaginile postate se poate observa că aceștia sunt mai fericiți ca niciodată împreună.

Mai mult, Perneș a publicat pe InsaStory un videoclip în care Sabrina merge pe bicicletă, iar bucuria i se citește pe față.

Cum au ajuns Perneș și Sabrina…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri