10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Mirela a dispărut fără urmă după ce a mers la o petrecere! Tânăra a fost văzută ultima oară pe 13 februarie

Publicat pe


O româncă a dispărut misterios după o petrecere din Tulum, Mexic. La mai bine de o lună după acest eveniment, rudele nu au reușit să îi dea de urmă.  Nu este primul caz de dispariție din această zonă.

În data de 13 februarie, Mirela Ștefania Stanciu a dispărut, în timp ce era în vacanță în Tulum, Mexic. Tânăra plecase în vacanță, împreună cu un grup de prieteni. Aceștia s-au întors, dar ea a rămas de negăsit. 

Rudele și prietenii Mirelei nu au reușit să mai comunice cu tânăra din momentul dispariției. Ultimele informații pe care le dețin apropiații româncei cu privire la aceasta sunt că a fost la o petrecere cu un grup de prieteni. Aceasta ar fi dispărut între orele șapte și opt seara.  (CITEȘTE ȘI: Val de scumpiri fără precedent! Cât costă benzina și motorina în București

Mirela, dispărută de mai bine de o lună

După aproximativ o lună de la dispariția sa, părinții Mirelei au decis să anunțe autoritățile. Presa din Mexic a preluat anunțul dat de rude și a distribuit afișe în care este ilustrată poza fetei. Autoritățile încearcă să o găsească, dar nu au nicio pistă până în prezent. 

Alături de imaginea sa, sunt prezente date care ar putea ușura procesul de identificare ar acesteia, cum ar fi: vârsta de 28 de ani, culoarea albă a pielii, locul în care a dispărut. De asemenea, sunt  și detalii precum înălțimea tinerei (1,60 m) și greutatea acesteia (51 de kilograme), culoarea părului (castaniu clar, de dimensiune mare). 

Cazul dispariției Mirelei nu este singular, după cum mai multe persoane au dispărut, în aceeași perioadă, în Mexic. Alți tineri, tot turiști, nu au mai fost găsiți după ce au vizitat localități de pe Riviera Maya. (CITEȘTE ȘI: O fetiţă refugiată din Ucraina i-a lăsat un bilet emoţionant unei românce, după ce i-a lăsat animăluţul în grijă: „Atâta durere n-am simţit”)

sursă foto: FacebookSursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri