14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Mirela Vaida dă din casă. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce îi face soțul ei atunci când se ceartă. Mai rar așa ceva

Publicat peMirela Vaida se numără printre cele mai admirate și îndrăgite prezentatoare TV din România, iar de la debutul său în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să strângă în jurul ei o mulțime de fani devotați, care o susțin în orice moment.

Cum gestionează certurile cu soțul ei

De asemenea, bruneta este mereu sinceră în fața celor ce o îndrăgesc, așa că atunci când vine vorba să-și dea cu părerea despre ceva sau cineva, vedeta nu se dă niciodată înlături să spună lucrurilor pe nume, chiar și atunci când discuția este despre viața sa personală.

Așa s-a întâmplat și recent, mai precis în ediția de ieri a emisiunii TV pe care o moderează. Având drept subiect de discuție, în cadrul emisiunii, cazul Danei Roba, Mirela Vaida a simțit nevoia să intervină atunci când membrii familiei lui Daniel Balaciu au venit cu acuzații grave la adresa blondei, spunând despre aceasta că este o fire agresivă și violentă.

În mod surprinzător, blondina a dezvăluit că și ea are o personalitate vulcanică. Atunci când apare o neînțelegere între ea și soțul ei, bărbatul înțelege că este mai bine să se retragă și să plece pentru a evita escaladarea conflictului. Astfel, el o lasă în pace și se îndepărtează temporar, recunoscând că o confruntare mai serioasă ar putea avea consecințe negative.

„De aia facem noi casă, că dacă era unu ca mine, doamne ferește! Pleacă, tace și pleacă, e și frustrant că n-am cu cine să mă cert. La un moment dat mă cert singură, zic ce zic și îmi trece, ce să fac?! Și vine și el la o bucată de vreme și mă întreabă: „Te-ai mai liniștit, pot să te ajut cu ceva?”, a dezvăluit Mirela Vaida în emisiunea pe care o prezintă.

Copiii Mirelei Vaida nu urmăresc emisiunea mamei lor

Cu ceva timp în urmă, Mirela Vaida a dezvăluit câteva informații despre cei trei copii ai săi. Deși mulți ar fi presupus că micuții blondinei sunt cei mai devotați fani ai mamei lor, realitatea este diferită. Cei trei copii nu urmăresc emisiunea în care mama lor este moderatoare TV, iar Mirela Vaida a explicat motivul din spatele acestei alegeri.

Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desen care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus.

Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei”, a spus Mirel Vaida, conform Spectacola.ro.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri