16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Mirela Vaida nu s-a aşteptat la asta! Ce s-a întâmplat cu emisiunea Acces Direct

Publicat pe


Mirela Vaida nu se aştepta la una ca asta! A fost o lovitură grea pentru prezentatoarea „Acces Direct”

Vorbim despre momentul în care cunoscuta emisiune a fost mutată de pe Antena 1 pe postul Antena Stars. Schimbarea radicală a avut loc acum un an.

Nimeni nu se aştepta la această decizie, având în vedere audienţele foarte bune înregistrate. Inclusiv Mirela Vaida a fost luată prin surprindere. Decizia nu a fost primită cu mult entuziasm de către români, dar există un motiv clar pentru care trustul Antenelor a făcut asta.

Totul a fost explicat de către Cristian Ionescu, directorul Antena Stars. El spune că „Acces Direct” a devenit acum motorul postului de televiziune. Antena Stars trebuie să aibă o voce mult mai puternică şi să se axeze mai mult pe realitatea cotidiană din România, afirmă acesta.

Antena Stars devine o televiziune cu o voce mult mai puternică

„Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional.

Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români.

În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars”, a precizat Cristian Ionescu.

Iar „Acces Direct” pune accent exact pe această realitate cotidiană, pe poveştile din viaţa de zi cu zi a românilor de rând.

„Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor.

Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor”, a adăugat directorul Antena Stars.

Audienţele Antena Stars au explodat după mutarea „Acces Direct”

Cât despre mutarea emisiunii de la postul Antena 1 la Antena Stars, decizia a fost una de bun augur pentru cel din urmă. Audienţele Antena Stars au crescut de 5 ori pe segmentul în care este difuzată emisiunea Mirelei Vaida.

Totul s-a întâmplat la numai o lună după mutare, semn că românii au ales totuşi să-şi urmărească emisiunea preferată, în ciuda schimbării neaşteptate.

„Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste”, a mai spus şeful Antena Stars.

Copiii Mirelei Vaida nu îi urmăresc emisiunea. Vedeta a explicat motivul

Carla, Vladimir și Tudor nu se uită la „Acces Direct”. După informaţiile vehiculate în presă, Mirela Vaida a explicat că nu le-a interzis să urmărească emisiunea la televizor. Mai degrabă, le-a spus clar că nu este un show potrivit pentru copii.

„Mai bine să se uite la un desen care le place”, a spus Mirela Vaida, adăugând că…Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri