14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Miruna Pascu, mama adolescentului care a produs accidentul mortal de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv/ Decizia Curții de Apel București este definitivă

Publicat pe


Miruna Pascu, mama lui Vlad, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, rămâne în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucureşti, transmite News.ro. Decizia magistraţilor este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi, să respingă ca nefondată contestaţia Mirunei Pascu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventiv de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor DIICOT.

Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata – care este mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu – ”a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

sursa: News.ro

Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri