6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

MOARTE suspectă la Londra: Fosta iubită a bancherului de la Goldman Sachs, care se lupta în instanță pentru averea lui, găsită fără viață

Publicat peIubita poloneză a bancherului Danny Truell, de la Goldman Sachs, care se lupta în instanță pentru o parte din averea bărbatului, a fost găsită moartă într-un apartament din Londra. Femeia avea 44 de ani.

Danny Truell a murit înainte de a împlini 55 de ani, în 2019, din cauza unei boli neurologice. Iubita sa, Magdalena Zalinska, a rămas cu o parte impresionantă din averea lui: 4 milioane de lire sterline.

Fratele lui Truell, Edy, spune că femeia ar fi reușit să îl păcălească pe milionar „prin influență nejustificată” să îi de această sumă, motiv pentru care a dat-o în judecată.

Cazul a luat o altă turnură acum, după ce trupul ei a fost descoperit de polițiști în casă, fără suflare. Vecinii au alertat oamenii legii, după ce au avut suspiciunea că s-a întâmplat ceva cu femeia de 44 de ani.

Cum au ajuns banii din contul bancherului în cel al Magdalenei Zalinska

Poliția a confirmat pentru MailOnline că moartea subită a Magdalenei Zalinska nu este considerată suspectă, ci neașteptată, notează Daily Mail.

Mamă a doi copii, Zalinska s-a aflat în centrul unei lupte cu familia fostului bancher de la Goldman Sachs. Ea a spus mereu că a avut o „relație romantică și iubitoare” timp de 14 ani.

Fratele lui Danny Truell, Edy, în vârstă de 61 de ani, care este și finanțator City, a susținut că, deși a avut o relație sexuală cu fratele său, a fost doar îngrijitoarea lui plătită, începând din 2012, și nu a locuit niciodată cu el.

În testamentul său, fostul bancher a descris-o pe Magdalena Zalinska drept „partenera sa”.

Bătălia judiciară a avut loc pentru o serie de transferuri din contul lui Truell către al ei, înainte ca bancherul să moară.

Printre acestea se numără 1,34 milioane de lire sterline plătite între 2013 și 2018 unei companii sub care funcționează clubul de noapte din Londra, Southwark Rooms, deținut de Zalinska.

Alte 915.000 de lire sterline i-au revenit direct prin transferuri bancare, iar alte 1,366 de milioane de lire sterline au fost folosite pentru cheltuieli și retrageri folosind cardul său de debit.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri