16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Modul incredibil în care un câine și-a salvat stăpâna de la moarte. Femeia din Uk era pe cale să fie ucisă de un asasin angajat de fostul ei iubit

Publicat peFemeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a fost la doar câteva minute de moarte. Asasinul era pe cale să-i injecteze în venă o doză de heroină, când animalul ei de companie a început să urle cu disperare, potrivit Mirror

Fostul iubit al femeii, Mukhtar Lail, în vârstă de 53 de ani, a fost condamnat vineri la pedeapsa cu închisoare pe viață, cu o sentință de cel puțin 8 ani, înainte să poată contesta decizia judecătorului. Complicle lui, Trefor Jones, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnat la opt ani de închisoare. 

Și-a salvat stăpâna de la moarte

Mukhtar i-ar fi oferit asasinului 15.000 de lire sterline pentru ca acesta să-i omoare fosta iubită,  injectându-i o doză de heroină. Femeia dormea ​​pe canapea când a fost trezită de câinele ei care urla și l-a găsit pe Trefor deasupra ei, încercând să o ucidă. Bărbatul a fugit apoi imediat de la fața locului, însă a fost arestat două zile mai târziu. 

A trebuit să părăsesc locul pe care l-am numit acasă toată viața. Acum nu am prieteni, deoarece sunt prea paranoică. Nu ies afară, doar dacă trebuie, nu-mi place să merg nicăieri. Mă rog doar să nu mă urmărească nimeni. Mi-e teamă pentru familia mea când vine să mă viziteze, în cazul în care ai trimis pe cineva să încerce să-i rănească”, a declarat femeia, traumatizată de cele întâmplate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri