15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Moment de cumpănă pentru Andreea Marin. De ce boală gravă a fost suspectă: „Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin”

Publicat peAndreea Marin a trecut prin clipe extrem de dficile, după ce a aflat că este suspectă de cancer. Vedetea a fost nevoită să se opereze, iar rezultatul biopsiei l-a așteptat cu sufletul la gură. Din fericire, tumoarea care ajunsese la o greutate de aproape un kilogram a fost beningnă.

Moment de cumpănă pentru Andreea Marin. Vedeta a fost suspectă de cancer

Andreea Marin este o cunsocută militantă a stilului de viață sănătos și a prevenției. Însă în anul 2018, a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa. S-a trezit din senin cu o excrescență la nivelul coloanei cervicale și a luat imediat legătura cu medicul ei.

Fosta prezentatoare TV a fost programată pentru operație. În urma intervenției chirurgicale, medicii au extirpat 800 de grame de tumoare.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin.

Însă nu operația a fost cea mai dificilă parte. Extrem de chinuitoare a fost așteptarea rezultaului biopsiei. După două săptămâni în care și-a făcut cele mai negre scenarii, Zâna Surprizelor a primit un răspuns eliberator și liniștitor în același timp: tumoarea a fost benignă

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”

Citește și: „Andreea Marin, cele mai sincere dezvăluiri despre divorţul de Ştefan Bănică Jr: „Mi-a fost frică” EXCLUSIV EGO LIFE

„Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc”

Andreea Marin a mărturisit că a decis să se opereze pentru că sănătatea a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru ea. Jurnalista a recomandat oamenilor care observă că au o problemă medicală să ceară ajutorul unui specialist. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr a povestit că medicul care s-a ocupat de ea a avut un comportament exemplar față de toți pacienții săi.

„Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a povestit Andreea Marin.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri