-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Moment halucinant, la Timișoara. O reprezentantă a Guvernului a năvălit pe scenă, nervoasă că nu i se dă cuvântul: „Nu vă iert” VIDEO

Publicat peSambata, 17 Decembrie 2022, ora 08:25

2789 citiri

Un secretar de stat din Guvernul României, prezent la Timișora pentru evenimentele dedicate Revoluției din Decembrie 1989, s-a urcat pe scena Filarmonicii Banatul, unde avea loc o ședință festivă a Consiliului Local Timișoara, și i-a acuzat pe organizatori de lipsă de respect pentru că nu se află pe lista vorbitorilor.

E vorba de Irina Leulescu, șefa Secretariatului de Stat pentru problemele revoluționarilor. Văzând că oficialitățile vorbesc una după alta fără să i se dea și ei cuvântul, Irina Leulescu a urcat nervoasă pe scenă și le-a reproșat organizatorilor că dau dovadă de lipsă de respect, arată adevarul.ro.

„Se pare că Secretariatul de Stat este la fel de respectat ca și revoluționarii. Secretariatul de stat nici măcar nu a fost respectat. Ca să nu mai zic de secretarul de stat. Este o lipsă de respect față de noi, această categorie. Îmi pare rău, dar acesta este adevărul. Noi vrem să fim respectați, să avem drepturi, să avem toate cele, dar se pare că nu este… Dacă între noi, între instituții nu este acest respect, mai puțin între instituții și alte categorii, aici concret revoluționarii. Aceleași piedici și impedimente întâmpin la toate celelalte instituții ale statului”, a tunat secretarul de stat de pe scena Filarmonicii „Banatul”, acolo unde a avut loc evenimentul.

Potrivit unei înregistrări video publicate de adevarul.ro, în holul Filarmionicii, funcționarii responsabili de organizarea evenimentului festiv i-au explicat Irinei Leulescu că nu s-a regăsit pe lista vorbitorilor pentru că nu a răspuns invitației trimise pe emailul Secretariatului de Stat pentru problemele revoluționarilor.

Funcționarele din Primăria Timișoara responsabile de eveniment i-au mai explicat secretarului de stat că, deși nu a confirmat prezența la ședința festivă de la Timișoara, pentru eventualitatea în care reprezentanta Guvernului ajuntg la Timișoara, i-a fost rezervat un loc în sală.

„Eu nu am văzut această invitație. Nu vă iert! Puteți să faceți dumneavoastră ce vreți”, a reacționat Irina Leulescu.

Președintele Asociației ALTAR, Virgil Hosu, a declarat că evenimentele dedicate Revoluției din Decembrie 1989 de la Timișoara au fost programate foarte târziu din cauza Primăriei Timișoara, o primă întâlnire având loc în 30 noiembrie 2022.

Hosu a declarat că le-a transmis celor din Primăria Timișoara că „s-ar putea să vină și doamna secretar de stat”.

Pe de altă parte, președintele Virgil Hosu a declarat că, deși i-a trimis secretarului de stat invitație cu programul manifestărilor dedicate Revoluției din Decembrie 1989, Irina Leulescu i-a cerut cu o zi înainte de eveniment o invitație specială. „Niciodată nu mi-a cerut cineva o invitație specială. Lucrurile astea se puteau face altfel”, a declarat Virgil Hosu.

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri