11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

Momente de panică pentru pasagerii unui zbor Austin-Frankfurt din cauza turbulențelor: ”Aproape am murit” (VIDEO)

Publicat pePasagerii unei curse de la Austin (Statele Unite) spre Frankfurt (Germania) au trăit momente de coșmar în timpul zborului din cauza turbulențelor.

Totul s-a petrecut în timpul cinei, la o oră și jumătate după decolare, turbulențele find însoțite și de o coborâre bruscă a avionului, timp de câteva secunde. ”Aproape am murit”, a precizat o pasageră pe Tik Tok..

Șapte persoane au suferit răni serioase. Condițiile nefavorabile au determinat o aterizare de urgență la Washington D.C., potrivit Autorității Aeroporturilor Metropolitane din Washington.

Zborul 469 Lufthansa de la Austin la Frankfurt a lovit turbulențe severe în timp ce survola Tennessee la 37.000 de picioare, a declarat Administrația Federală a Aviației. Avionul, un Airbus A330, a fost deviat către Aeroportul Internațional Dulles și a aterizat în jurul orei 21:10 miercuri seara.

Un purtător de cuvânt al Lufthansa a declarat că incidentul a avut loc la aproximativ o oră și jumătate de zbor și că personalul se ocupă în prezent de bunăstarea pasagerilor răniți și încearcă să-i rerezerve pentru un alt zbor.

Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri