0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Momentul exploziei din Vrancea. Cum ar fi fost provocată deflagrația de pe șantireul Autostrăzii 7 | VIDEO

Publicat pe


O magistrală de gaze a explodat, pe șantierul Autostrăzii 7, în Vrancea. Patru oameni au murit, iar alți cinci au fost răniți.

Unul dintre muncitorii care lucrau în schimbul 3 ar fi lovit conducta cu un utilaj, la ora 01:12. Motivele încă nu sunt clare.

Cei cinci răniți au reușit să parcurgă printr-un lan de porumb o distanță de aproximativ 100 de metri și să iasă în Drumul European 85, unde au fost văzuți de șoferii afați în trafic.

Aceștia au fost duși la spitalul din Adjud. De acolo doi dintre ei, care erau în stare mai gravă, au fost preluați și duși la Bacău, de unde două elicoptere SMURD i-au transportat la București, la spitalele Floreasca și Bagdasar Arseni.

Șeful CNAIR: „Meseria de constructor presupune riscuri”

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Cristian Pistol transmite condoleanţe familiilor victimelor exploziei de pe şantierul Autostrăzii Moldova.

Citește și


explozie vrancea

”Transmit condoleanţe familiilor constructorilor care şi-au pierdut viaţa în explozia de gaze care a avut loc în această noapte pe şantierul lotului 1 al Autostrăzii Focşani-Bacău. Totodată, doresc însănătoşire grabnică celor care au fost răniţi în acest accident. Încă o dată se dovedeşte că meseria de constructor este grea şi presupune riscuri”, a scris Cristian Pistol pe Facebook.

Articol recomandat de sport.ro


Presa catalană a descris într-un singur cuvânt arbitrajul lui Radu Petrescu de la meciul Barcelonei
Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri