8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Momentul șocant în care sunt descoperite două fete dispărute, ascunse în butoaie, la locul unui cult apocaliptic | VIDEO

Publicat pe


Imaginile filmate de poliția din Utah arată momentul în care ofițerii au găsit două fete care fuseseră răpite și ascunse în butoaie.

 

Cele două fetițe au fost descoperite într-o zonă izolată din deșertul Utah, unde fuseseră lăsate după ce au fost date dispărute de fosta soție a lui John Alvin Coltharp, membru al unui cult numit Cavalerii Sabiei de Cristal, scrie Uniland.

Soția lui Coltharp, care a fost descris de sora sa ca fiind un „supraviețuitor al apocalipsei”, a declarat autorităților că acesta i-a luat pe toți cei patru copii și a fugit după ce a pierdut custodia lor în urma unui proces de divorț.

Poliția a lansat o alertă Amber pentru copii în decembrie 2017 și a reușit să restrângă locația acestora la zona izolată Lund, la aproximativ 442 de kilometri sud de Salt Lake City.

Imaginile publicate pe pagina YouTube Explore With Us arată momentul în care poliția a observat una dintre fete în timp ce se apropia de două butoaie…Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri