11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Momentul viral în care Meghan Markle îl îmbrățișează pe Prințul Harry după un mesaj primit de la William: „Aș vrea să știu…”

Publicat pe


Un scurt video în care Meghan Markle îi oferă o îmbrățișare de consolare Prințului Harry după ce a primit un mesaj de la fratele său, a devenit viral pe Tik Tok. Ce l-a determinat pe Ducele de Sussex să reacționeze așa.

Momentul emoționant în care Meghan Markle îl încurajează pe Prințul Harry. Fanii s-au topit după gestul ducesei: „Sunt puternici împreună”

Ultimul episod al documentarului de pe Netflix al ducelui și ducesei de Sussex, „Harry și Meghan”, îi arată pe cei doi în timpul interviului lor cu Oprah Winfrey în martie 2021. La câteva zile după interviul lor comun, în care Harry și Meghan au făcut dezvăluiri majore despre familia regală, ducesa este văzută vorbind cu Tyler Perry la telefon, în timp ce Harry se ridică în lateral.

Meghan citește cu voce tare o declarație a Reginei Elisabeta a II-a către soțul ei, înainte ca Harry să-i arate soției sale ecranul telefonului.

Regele Charles nu și-a invitat nepoții, pe fiii lui Harry și Meghan Markle, la încoronare. Care este motivul

„La ce mă uit?”, îl întreabă ea, înainte de a-și da seama că prințul William i-a trimis un mesaj. „Wow”, a mai reacționat ea, după care îi spune lui Perry la telefon: „H tocmai a primit un mesaj de la fratele său” și închide telefonul, văzând că Harry este șocat de mesajul pe care tocmai îl primise. Însă se pare că Prințul avea nevoie de un sfat din partea soției sale.

„Aș vrea să știu ce să fac”, spune Prințul Harry, iar Meghan Markle l-a luat afectuos în brațe.

„Știu. Hai să luăm o pauză. Să luăm puțin aer și apoi să ne hotărâm”, a spus ea apoi.

Videoclipul emoționant cu cei doi a devenit viral în mediul online după ce a fost distribuit de utilizatorul TikTok @thetvandmoviequeen. Momentul descris „Meghan Markle dându-i lui H o îmbrățișare mare după ce a primit textul dur de la fratele său, Prințul William, arată dragostea ei pentru bărbații ei” a fost vizionat de peste un milion de internauți.

Fanii s-au arătat încântați și emoționați de gestul Ducesei de Sussex și spun că iubirea dintre ea și Prințul Harry este una cât se poate de reală.

„Se susțin unul pe altul. Îmi place”, „Ce îmbrățișare minunată!”, „Sunt puternici împreună”, „Sunt cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt”, au fost câteva dintre comentariile scrise de utilizatorii din mediul online.

@thetvandmoviequeen True love hunny #princeharryspare #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #royalfamily #fypシ #foryou ♬ Rewrite The Stars – Zac Efron & Zendaya

Mesajul pe care l-a primit Prințul Harry de la fratele său nu a fost dezvăluit niciodată

Documentarul în șase părți, „Harry & Meghan”, care a debutat pe Netflix pe 8 decembrie 2022, a împărtășit multe detalii despre relația Prințului Harry cu Meghan Markle. A doua parte a documentarului îi arată pe cei doi cum se retrag de la Casa Regală a Marii Britanii, scrie Independent.

În timp ce mesajul prințului William către fratele său nu a fost niciodată dezvăluit, mesajele dintre Meghan și prințesa Kate au fost dezvăluite în cartea lansată de Prințul Harry. Ducele de Sussex a dezvăluit un mesaj dintre Kate Middleton și Meghan Markle privind rochițele pe care domnișoarele de onoare urmau să le poarte la nunta lor.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea bogată. A plâns când a încercat acasă”, ar fi fost mesajul transmis de Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fiica. Ce titluri regale au primit ambii copii, în ciuda tensiunilor cu monarhia

Meghan a răspuns: „Bine, și v-am spus că croitorul stă aici de la ora opt dimineața. La KP. Poți să o iei pe Charlotte să o schimbe, așa cum fac celelalte mame?”

Ulterior, Kate Middleton a spus că toate rochiile trebuie schimbate și mai sunt doar patru zile până la nuntă.

Ameri Nasrin a dezvăluit sexul bebelușului. Prezentatoarea TV a făcut anunțul printr-o postare emoționantă…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri