21.4 C
București
luni, 20 mai 2024

Monica Pop spune adevărul în cazul lui Florin Piersic după ce actorul s-a infectat de la o branulă: „Nimeni nu spune așa ceva pentru că nimănui nu-i convine!”

Publicat pe



Florin Piersic a ajuns la spital cu septicemie, care ar fi fost produsă de la o branulă montată acasă. Potrivit unor surse, actorul ar fi stat cu branula timp de o săptămână, pentru a face niște perfuzii, deși un astfel de dispozitiv medical ar trebui scos după cel mult trei zile. Astfel infecția s-ar fi răspândit atât la proteza de la genunchi, cât și la inimă. Acesta este unul dintre scenariile luate în considerare de medici.

Medicul Monica Pop a declarat că se face prea mult caz pe seama infecțiilor nosocomiale. „Nici nu se pune problema de așa ceva. Mă deranjează foarte tare faptul că oamenii consideră așa. Toată lumea are vara infecții nosocomiale. Acest aspect îmbracă și o altă problemă: Faptul că bolnavii se descurajează. În momentul în care aud așa ceva nu mai merg la spitale, încep să nu mai aibă încredere. Nu este așa, vă rog să mă credeți“, a precizat Monica Pop.

Managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari a…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri