12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

Motivul pentru care Lidia Buble nu apare niciodată însoțiță de iubitul ei! Artista spus tot: „M-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute”

Publicat pe



Lidia Buble demonstrează relația pe care o avem cu noi înșine este extrem de importantă pentru întreaga noastră viață. De la o vârstă fragedă, părinții ei au cultivat în artistă acceptarea și iubirea de sine. Crescută într-o familie numeroasă, alături de șase frați și patru surori, în care credința în Dumnezeu a fost fundamentală, Lidia a devenit un model de naturalețe pentru femeile care o admiră.

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”

Premiată cu titlul de „Natural Beauty” la Premiile Unica.ro 2024, Lidia a transmis un mesaj puternic tuturor femeilor care au avut îndoieli cu privire la propria lor frumusețe. Deși nu a fost însoțită de iubitul ei, Horațiu Nicolau, la eveniment, Lidia a dezvăluit importanța pe care o acordă relației lor și de ce au ales să își păstreze viața privată departe de ochii publicului. De aproximativ trei…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri