2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Mugur Mihăescu le cere românilor să se trezească și să boicoteze companiile austriece: „Umilinţa are un capăt pentru noi” (VIDEO)

Publicat peMugur Mihăescu a reacționat după ce Austria s-a opus aderării României la Spațiul Schengen. Celebrul actor le cere românilor să se trezească și să boicoteze companiile austriece.

Mugur Mihăescu îndeamnă românii să boicoteze companiile din Austria

„M-am oprit aici, în Schengen. Adică lângă Schengen. Sunt la vamă. Vă mulţumesc, dragi parteneri serioşi, că aţi fost din nou alături de noi. O să ne oprim aici să alimentăm de fiecare dată, la dumneavoastră.

O să mergem la ski la dumneavoastră, o să mergem în clinicile dumneavoastră, o să mergem să cumpărăm, o să ne ţinem banii în Raiffeisen, în BCR şi în toate business-urile dumneavoastră.

Dacă nici acum nu vă treziţi fraţilor să le arătăm că umilinţa are un capăt pentru noi înseamnă că ne merităm soarta. Şi apropos, mergem şi la Ambasadă la Statele Unite să cerem Visa Waiver că suntem partenerii lor cei mai buni, să stăm la coadă la viză.

Aşa fraţilor, umiliţi-ne, umiliţi-ne! Că suntem partenerii voştri cei mai serioşi”, a fost mesajul transmis de Mugur Mihăescu pe pagina sa de Facebook.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri