4.5 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Muntenegru – România, rușine ”națională” la debutul oficial al selecționerului Edi Iordănescu

Publicat peSambata, 04 Iunie 2022, ora 23:45

6429 citiri

Naţionala României a început sâmbătă, 4 iunie, parcursul în Liga Naţiunilor 2022-2023, împotriva Muntenegrului, la Podgorica. Meciul a început la ora 21.45 și a fost transmis de Prima TV.

A fost primul meci oficial al tricolorilor cu noul selecționer Edi Iordănescu, instalat în funcție la începutul anului, în locul lui Mirel Rădoi.

Din păcate, România a făcut un meci dezastruos și a fost învinsă cu 2-0, după erori grave în defensiva condusă de căpitanul Chiricheș și în condițiile în care formația lui Edi Iordănescu n-a avut nici un șut pe spațiul porții adverse.

Desfășurarea LIVE:

*Final de meci, 2-0 pentru Muntenegru.

*2-0 Muntenegru în minutul 87, după o nouă eroare a lui Chiricheș.

*Gol Muntenegru, în minutul 66. Mugosa marchează după o greșeală de plasament a fundașilor români, în frunte cu Chiricheș.

*Minutul 60, în continuare 0-0, fără mari ocazii de gol.

*0-0 la pauză.

*Bară Muntenegru în minutul 37.

*0-0 în minutul 30, gazdele au avut acțiunile mai periculoase, în special cu centrări în careul lui Niță.

*Edi Iordănescu e forțat să facă prima schimbare în minutul 11. Accidentat, Cristea e înlocuit cu Crețu.

*A început meciul.

*Echipa de start a României: Niță – Rațiu, Chiricheș, Ad. Rus, N. Bancu – R. Marin, I. Cristea, Olaru – A. Ivan, Fl. Tănase, Mihăilă

Portarul Ștefan Târnovanu, fundașul Virgil Ghiță, atacantul George Pușcaș și mijlocașii Marius Ștefănescu, Nicolae Păun, Deian Sorescu și Marius Marin au fost lăsați de Edi Iordănescu în afara lotului pentru acest meci.

Dintre aceștia, doar Deian Sorescu are probleme medicale, în timp ce Marius Marin și George Pușcaș au acuzat o stare de oboseală, venind mai târziu la lot.Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri