10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Musk și-a schimbat numele pe Twitter în ”Elona”, așa cum i s-a adresat Kadîrov. Cum a răspuns la oferta de a veni să se antreneze în Cecenia înainte să se bată cu Putin

Publicat pe


Cel mai bogat om din lume și-a schimbat numele contului de Twitter (unde are 78 de milioane de urmăritori în Elona Musk) după ce Ramzan Kadîrov i s-a adresat numindu-l Ilona, liderul cecen răspunzând după ce șeful Tesla și SpaceX l-a provocat la o luptă unul la unul pe Vladimir Putin.

Elon MuskFoto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia

Kadîrov l-a avertizat marți pe miliardarul american să nu se pună cu Putin pentru că este prea puternic și sunt în categorii de greutate diferite, adăugând că, pentru ca liderul de la Kremlin să nu pară nesportiv când îl învinge, Musk ar trebui să vină în Cecenia pentru a se antrena: „Te vei întoarce ca o persoană complet diferită, Ilona, ​​adică Elon”.

Răspunsul lui Musk, postat pe Twitter, și semnat ”Elona”:

”Mulțumesc pentru ofertă, dar o pregătire atât de excelentă mi-ar da un avantaj prea mare. Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să folosesc doar mâna stângă și nici măcar nu sunt stângaci.”

Sursa: www.hotnews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri