18.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Năsui (USR): Nu cred că o să se retragă nici Piedone, nici Firea. Oricum, o eventuală astfel de decizie mai poate fi luată în următoarele 48 de ore (VIDEO)

Publicat pe



Deputatul USR Claudiu Năsui nu crede că Gabriela Firea (PSD) sau Cristian Popescu Piedone (PUSL) se vor retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta a atras atenția că, în orice caz, pentru o eventuală retragere mai sunt disponibile maxim două zile, altfel candidatul va apărea pe buletinul de vot.

„Legat de acest scenariu, din ce ne spun juriștii noștri, cam în următoarele 48 de ore ar trebui (Piedone) să ia decizia dacă vrea să se retragă, să nu mai apară pe buletinul de vot. După aceea, poate să și decedeze o persoană. Dacă au trecut termenii… S-a și întâmplat în România la alegerile locale, a fost votat un candidat care decedase între timp. (…)

Eu sper și cred că n-o să se întâmple, că există și o onoare a dlui Piedone cred. Adică, totuși, a fost lăsat să-și depună candidatura… Eu cred că n-o să se retragă nici el, nici dna Firea”, a declarat Claudiu Năsui, în emisiunea „Actualitatea”, moderată de Tudor…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri