-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Netflix a lansat teaser-ul oficial pentru ”Griselda”, cu Sofia Vergara în rolul principal, și a anunțat data lansării miniseriei | VIDEO

Publicat peNetflix a lansat teaser-ul oficial pentru ”Griselda” și a anunțat data lansării miniseriei. Sofia Vergara se transformă în acest serial inspirat din viața Griseldei Blanco într-o femeie care a ieșit din anonimat devenind „Nașa” lumii interlope. Observă-i amestecul letal de șarm și cruzime în acest serial fascinant. Din 25 ianuarie 2024, doar pe Netflix.Sofia Vergara interpretează rolul Griseldei Blanco, iar miniseria de 6 episoade este debutul său într-un serial dramatic. Vergara este, de asemenea, co-creatoare și producătoare executivă alături de Eric Newman (Narcos) și regizorul Andrés Baiz.

Eric Newman, co-creator și producător executiv, a spus despre producție: „În calitate de imigrantă columbiană și mamă singură care a venit în America și a construit un imperiu, Sofía împărtășește aspecte personale ale acestui personaj și pasiunea ei de a-și spune povestea a fost, fără îndoială, forța din spatele acestui proiect. Ceea ce îi va surprinde cu adevărat pe telespectatori este modul în care ea cuprinde latura întunecată a acestui personaj în interpretarea ei – foarte departe de îndrăgita vedetă de comedie, așa cum este cunoscută. Să-și găsească drumul către acest rol a fost marea ei provocare în această serie și a fost un privilegiu să vedem această transformare reușită”.

La acestea, regizorul și producătorul executiv Andrés Baiz a adăugat: „Când o întâlnim pe Griselda, ea este o femeie invadată de lumea dominată de bărbați din jurul ei. De asemenea, vedem evoluția ei în timp ce folosește opresiunea ca mijloc de teroare – aceste imagini oferă doar o mică parte din dualitatea ei. Duplicitatea este ceea ce mi se pare atât de fascinant la Griselda, iar Sofía Vergara îi surprinde cu înverșunare esența”.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lopez va produce și va juca în ecranizarea poveștii traficantei Griselda Blanco

Netflix lansează primele imagini cu Sofia Vergara în seria limitată „Griselda”, debutul actriței într-un serial-dramă

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri