31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Nicolae Botgros, în doliu. Cântărețul a primit o veste teribilă: ”Ne-a lăsat mai saraci…”

Publicat pe  • Nicolae Botgros trece prin momente cumplite
  • Cântărețul e în doliu

Veste tragică pentru Nicolae Botgros. La un an de la moartea soției sale, acum cântărețul trece din nou prin momente cumplite. Unul dintre cei mai buni prieteni din copilăria artistului a încetat din viață.

Cu durere, Nicolae Botgros a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj trist prin care anunță trecerea în neființă a marelui lăutar Anatol Ciobanașu. Nicolae Botgros susține că această veste l-a tulburat complet și nu-i vine să creadă că prietenul său de o viață a plecat din această lume.

”O veste tulbulatoare ce ne-a zguduit sufletele și ne-a lasat mai săraci ca lăutari.. El, Anatol Ciobanu care a fost mare lăutar, magic și cu o mare bogăție lăutărească, moștenită de la marii lăutari al regiunii de Nord de la Edinat: Dumitru Ciobanu – tatăl lui Anatol ( zis, Mechiu), Coca, Chira Staganci, Brașoveanu, Banu, Dobrogeanu, Lachei ș.a. Azi îi spunem adio prietenului cu care am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate. Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte…”, a anunțat Nicolae Botgros, cu tristețe, pe pagina sa de socializare.

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri